Partners

Met dank aan onze partners kunnen wij al jaren het Liemeer Jeugd Open organiseren.

Diverse sponsoren & partners

Diverse sponsoren & partners maken het mogelijk om jaar in jaar uit een zeer succesvol Liemeer Jeugd Open te organiseren. Ruim 170 jeugdspelers en meer dan 300 ouders en vrijwilligers zijn tijdens het Liemeer Jeugd Open aanwezig om een succesvol event neer te zetten.

Maar het Liemeer Jeugd Open wil blijven groeien als toernooi en daarvoor staan wij altijd open voor nieuwe sponsoren en partners. Indien er interesse is in sponsoring voor het Liemeer Jeugd Open neem dan contact op met de organisatie: organisatiejeugdopen@golfclubliemeer.nl.

Joost Luiten Foundation
Joost Luiten Foundation

De Joost Luiten Foundation (JLF) is een initiatief van de Nederlandse topgolfer Joost Luiten en heeft als doel kinderen met een afstand tot de golfsport in staat te stellen (vaker) te golfen. Kijk op joostluitenfoundation.nl voor meer informatie.

Kinder Golf Shop
Kinder Golf Shop

Kindergolfshop.nl is er voor alle kinderen / junioren die golf (gaan) spelen. Zij bieden voor de beginnende, maar ook voor de gevorderde speler een compleet assortiment.

Mark your Business
Mark your Business

Mark your Business is een creatief bureau voor het midden en kleinbedrijf. Wij staan bekend om onze flexibele en prikkelende manier van werken en denken.